HTML

azAlaza

Laza emberek, laza helyzetek, laza szövegek VS "műmájerek" és "műkúlok" vagy mik. Egy helyre gyűjtve, nem csak lazáknak.

Friss topikok

  • CorN^: @Zsanett: Teeék felfedni benn a poént^^ am bizonyítékot!:/ (2009.07.03. 01:22) Segítség
  • bartech0525: www.youtube.com/watch?v=I-_LYSAvVzU itt az eredeti verzió, nagyon nagy klasszikus :) (2009.06.18. 16:44) F-f-f-f-FRÍSZTÁJLÓ
  • CorN^: Ez igen! Ez egyszerre szánalmas és elszomorító:/ Imádom a trapista sajtot=] (2009.06.12. 14:54) Szomorú
  • Rol33: kevés a komment, na majd én :D jöhet még ilyen post, nekem tetszett, grat 5letes. (2009.05.26. 00:10) Szemezgessünk
  • marcos777: a video az tényleg király zene meg nálam közepes (2009.05.20. 12:11) Más szemszög

Címkék

300 (1) aaf (1) bkv (1) csajok (1) dob (1) eb (1) eb2008 (1) emo (1) fesztivál (1) film (2) foci (3) fogalom (1) hacker (1) házi (1) hiphop (2) hír (1) hülye (7) játék (3) kazah (1) kép (1) klipp (2) kutatás (1) laza (27) marketing fogás (1) menő (2) mj (1) mottó (1) (4) nemlaza (16) nem laza (1) pako (1) pc (2) pop (2) poprock (1) ppp (1) raggae (1) rajzfilm (1) reklám (5) rémek (1) részeg (1) rockmetal (1) sanyi (1) segítség (1) sport (1) stat (1) szar (1) szinti (1) szomorú (1) szórakozás (1) techno (1) vicc (7) video (6) videó (3) videó klipp (1) viking (1) zene (11) zsír (1) zúzás (1) Címkefelhő

2008.04.10. 11:52 lonicera

Kúl Rajzfilmfigurák ( KRF )

Címkék: laza rajzfilm menő

        Most a leglazább rajzfilm szereplők következnek a blogon, belőlük akad rengeteg, megpróbálom a leggizdább, legjobban megrajzolt karaktereket kiválasztani. Nem lesz teljes a lista, hiszen számtalan kreatív ember firkál össze-vissza, szerencsére. Azt is figyelembe kell vennem, hogy milyen személyiséggel ruházták fel az alkotók teremtményeiket és miből fakad sikerük.

Nyilván vele kezdem a sort, rengeteg epizódban szereplet már (18 évadnyi rész!), főszerepet kapott filmeben és ismert a világ olyan helyein, ahol már felfedezték a televíziót vagy az internetet: ő Homer Simpson. Apukája Matt Groening, aki az amerikai FOX csatorna számára rajzolta meg a sorozatot. 

Személyiségét alapvetően a Humulus lupulus nevű növény alakította ki, melyet komlóként ismer minden civilizált közösség. Ez a fontos növényke a sör nevű lazító folyadék alapanyagául szolgál, ugyebár. Áldásos hatásai révén Mr. Simpson olyan szintű hülyeségre tett szert, amit sok politikus megirígyelhetne. ( na jó, nem olyan sok )

Homernak már a foglalkozása is kúl, atomerőműben dolgozik, Springfield városában. Családját is nehezen tudja kontroll alatt tartani, főleg fiacskáját, aki szintén nagyon menő a kis csínytevéseivel, az ő neve Bart Simpson. Nem csoda hát, hogy általában nagyot szív minden epizódban. Szeretetreméltó, ártatlan, kopasz és sárga, mi kell még?:)  Ha kimaradt valami, akkor DO!

Azt hiszem, őt sem kell nagyon bemutatni, a colorado-i South Park lakosa, 8 éves (9?) és olyan szövegei vannak, amitől potyognak az ilyen humorra fogékony nézők könnyei. Ő Eric Cartman. Iszonyatosan népszerű, bár minden olyan rossz tulajdonsággal rendelkezik, amit a jóérzésű ember elutasítana normál esetben, de mivel ez egy abnormális sorozat, többnyire mégis szeretik. Antiszemita, rasszista, rosszindulatú és mindenre képes, ha el akarja érni céljait. Ami legtöbbször szemétkedés, de hát így alkották meg kitalálói: Matt Stone és Trey Parker.  A Comedy Central-on 1997 óta köcsögösködik zsidó barátjával, Kyle-lal. Meghatározó karaktere a sorozatnak, nélküle nem is lenne olyan sikeres a rajzfilm. Ja, igen, ő is szerepelt már nagyfilmben, szóval nyugodtan hívhatjuk sztárnak. ( asszem, elérhető az új epizód a www.sp.hoff.hu oldalon ) Jó szórakozást! "Nye-nye-nyeee, csá gyíkok, én leléptem!"

 Jó, itt van Ő is, mert tudom, hogy sokan hiányolnák innen: Spongya Bob, kockanadrágban. Hasonlít Homérhoz: sárga és eléggé butuska is, de ő legalább nem alkoholizál. Bikinifenéken éldegél egy ananászházban, szóval eléggé laza forma. ÉS még szivacs is, úgyhogy szerkezetileg is laza... ( wáwáwá ) Erről jut eszembe, a nevetését akár fegyverként is be lehetne vetni bármilyen háborús övezetben. Barátja Csillag Patrik, eredetileg őt szerettem volna bemutatni, de mégis a sorozat főszereplője az igazi. Kis nyakkendőcske, kockanadrág, debil fej, ennyi elég is volt a sikerhez. Szinte kötelező már ilyen szinten nagyfilmet csinálni, el is készítették belőle a mozifilmet. Nálunk a Nickelodeon csatorna sugározza a sorozatot, Stephen Hillenburg agyalta ki az egészet, őt tessék szidni, ha a gyerek Spongyás rágogumit, WC ülőkét vagy pólót szeretne.

Tudom, hogy számos karakter van még, aki lazán bekerülhetne ide, csak nem jut eszembe több hirtelen. Ezért kíváncsian várom a további ötleteket a kommentekben. Ha összejön még pár olyan, aki hasonlóan gizda, akkor csinálok 2. részt is a posztból.

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azalaza.blog.hu/api/trackback/id/tr63419600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Freath 2008.04.10. 14:12:43

Régen láttam egy mesét,úgy egy éve,asszem az volt a címe h. Courage,the cowardly dog vagy vmi ilyesmi.
Nah Ő laza...
Csak kicsit stresszes(stressz=nem laza)
:D

Bárány 2008.04.10. 19:59:08

ERIC CARTMAN for evah!!!!!:D:D:D

Bárány 2008.04.10. 20:01:27

jah igen, son goku a dragon ball-ból, hihetetlen laza tud lenni, mikor mindenki azon parázik , világvége lesz...:D őt simán beteheted... ráadásul a világ legsiekeresebb rajzfilmjének főszereplője:D

Kessy 2008.04.11. 00:24:21

Eric Cartman!!! XD Lehet hogy cink de én a simpsonsból és a spongya bobból még egy részt se láttam :S :D

SunyiMad 2008.04.17. 20:56:33

Ed elég laza az ed edd n eddyből meg a kutya, aki azzal a gonosz csávóval van a flúgos futam/wacky racesben , esetleg Mandy a billy és mandy kalandjai a kasszássalból vagy bip-bip a kengyelfutógyalogkakkuk :)
süti beállítások módosítása