HTML

azAlaza

Laza emberek, laza helyzetek, laza szövegek VS "műmájerek" és "műkúlok" vagy mik. Egy helyre gyűjtve, nem csak lazáknak.

Friss topikok

  • CorN^: @Zsanett: Teeék felfedni benn a poént^^ am bizonyítékot!:/ (2009.07.03. 01:22) Segítség
  • bartech0525: www.youtube.com/watch?v=I-_LYSAvVzU itt az eredeti verzió, nagyon nagy klasszikus :) (2009.06.18. 16:44) F-f-f-f-FRÍSZTÁJLÓ
  • CorN^: Ez igen! Ez egyszerre szánalmas és elszomorító:/ Imádom a trapista sajtot=] (2009.06.12. 14:54) Szomorú
  • Rol33: kevés a komment, na majd én :D jöhet még ilyen post, nekem tetszett, grat 5letes. (2009.05.26. 00:10) Szemezgessünk
  • marcos777: a video az tényleg király zene meg nálam közepes (2009.05.20. 12:11) Más szemszög

Címkék

300 (1) aaf (1) bkv (1) csajok (1) dob (1) eb (1) eb2008 (1) emo (1) fesztivál (1) film (2) foci (3) fogalom (1) hacker (1) házi (1) hiphop (2) hír (1) hülye (7) játék (3) kazah (1) kép (1) klipp (2) kutatás (1) laza (27) marketing fogás (1) menő (2) mj (1) mottó (1) (4) nemlaza (16) nem laza (1) pako (1) pc (2) pop (2) poprock (1) ppp (1) raggae (1) rajzfilm (1) reklám (5) rémek (1) részeg (1) rockmetal (1) sanyi (1) segítség (1) sport (1) stat (1) szar (1) szinti (1) szomorú (1) szórakozás (1) techno (1) vicc (7) video (6) videó (3) videó klipp (1) viking (1) zene (11) zsír (1) zúzás (1) Címkefelhő

2008.04.15. 11:33 lonicera

Frissítő finomságok

Hamarosan beköszönt a meleg, szép tavasz, búcsúzik a borongós, esős időszak (legalábbis nagyon remélem). Ezért itt az ideje annak, hogy kellemes, hűsítő italokat fogyasztva lazuljunk egy jót, mielőtt megérkezik a május és a vizsgaidőSUCK vagy a felvételi, kinek mi. Italajánlómat olvashatjátok, ezektől garantáltan elernyednek fáradt izamitok és agytekervényeitek.

  Ez az ital leginkább a nagy nyári melegben frissít fel, de a jól teletömött klubbokban, szórakozóhelyeken is jótékony hatással van a fogyasztójára. A kép alapján talán már rájöttetek, hogy ez a Mojito. Tartalmaz fehér rumot, szódavizet, mentaleveleket és cukorszirupot, valamint limelevet (meg még van valami benne,de nem jut eszembe). Jégkocka az meg alap. Mindjárt iszom is, mert kaptam infót a sok számonkérésről...

Tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy egy sunyi pia, mert nem veszed észre és már be is vagy állva tőle, itatja magát rendesen. Medence mellett szörcsölve hamar elaludhatunk a tűző napon és harmadfokú égési sérüléseket szenvedhetünk, ha nem figyelünk oda.

Története: 

"Az ital Kubában született az 1920-as években. A szesztialom miatt a szigetre látogató amerikai turisták között ekkor tett szert nagy népszerűségre és indult el világhódító útjára."

Ez a következő nyugtató anyag, nem limonádé, hanem egy nagyon kellemes ital. A Gin Fizz nevű piát annyi különbözteti meg az Mojito-tól, hogy gint tartalmaz és lime helyett citromlé van benne. Mégis teljesen mást érzünk, mikor belekortyolunk egy pohár Gin Fizz-be.

A Gin fizzel az élén sokáig az egyik legnépszerűbb koktélként tartották számon a fizz-eket, a trópusi italok megjelenésével azonban csökkent a jelentősségük.

Story:

"1888-ban Henry C. Ramos találta fel a Gin Fizzt, amelyet a bárjában Ramos Gin Fizz néven árult. A recept sokáig titkos volt, a koktél lényege pedig a sok rázásban rejlett - Ramos állítólag több fiút fogadott fel, akiknek csak az volt a dolguk, hogy rázzák az italt. A recept végül valahogy kiszivárgott és az alkoholtilalom idején vált szélesebb körben ismertté."

A fenti két pia kellemesen ellazít és hűsít, azért ezeket választottam, mert frissítő, szomjoltó italok és észrevétlenül száll fejünkbe a hatásuk. Szerintem férfiak és nők is fogyaszthatják, nem fognak lebuzizni senkit egy bárban, ha ezt iszogatja lazán a pultnak dőlve.

Még szerettem volna beszúrni ide a TBC nevű szeszes italt, de igazából csak a vicc kedvéért. Aki tudja, mi az a TBC, beküldheti a megfejtést komment formájában! Na jó, megsúgom: Termelői Bor Colával = VBK. Nagy favorit mindenhol a világon. Egészségetekre!

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azalaza.blog.hu/api/trackback/id/tr3426362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szaszka 2008.04.17. 09:41:31

egy nagyon fontos ital kimaradt...

ez pedig a SÖR!!! ennél jobban semmi se frissít fel a nyári melegben, szomjamat se oltja más sokkal jobban. főleg, mivel a nyári melegben egyenesen sörre szoktam szomjazni:)
süti beállítások módosítása