HTML

azAlaza

Laza emberek, laza helyzetek, laza szövegek VS "műmájerek" és "műkúlok" vagy mik. Egy helyre gyűjtve, nem csak lazáknak.

Friss topikok

  • CorN^: @Zsanett: Teeék felfedni benn a poént^^ am bizonyítékot!:/ (2009.07.03. 01:22) Segítség
  • bartech0525: www.youtube.com/watch?v=I-_LYSAvVzU itt az eredeti verzió, nagyon nagy klasszikus :) (2009.06.18. 16:44) F-f-f-f-FRÍSZTÁJLÓ
  • CorN^: Ez igen! Ez egyszerre szánalmas és elszomorító:/ Imádom a trapista sajtot=] (2009.06.12. 14:54) Szomorú
  • Rol33: kevés a komment, na majd én :D jöhet még ilyen post, nekem tetszett, grat 5letes. (2009.05.26. 00:10) Szemezgessünk
  • marcos777: a video az tényleg király zene meg nálam közepes (2009.05.20. 12:11) Más szemszög

Címkék

300 (1) aaf (1) bkv (1) csajok (1) dob (1) eb (1) eb2008 (1) emo (1) fesztivál (1) film (2) foci (3) fogalom (1) hacker (1) házi (1) hiphop (2) hír (1) hülye (7) játék (3) kazah (1) kép (1) klipp (2) kutatás (1) laza (27) marketing fogás (1) menő (2) mj (1) mottó (1) (4) nemlaza (16) nem laza (1) pako (1) pc (2) pop (2) poprock (1) ppp (1) raggae (1) rajzfilm (1) reklám (5) rémek (1) részeg (1) rockmetal (1) sanyi (1) segítség (1) sport (1) stat (1) szar (1) szinti (1) szomorú (1) szórakozás (1) techno (1) vicc (7) video (6) videó (3) videó klipp (1) viking (1) zene (11) zsír (1) zúzás (1) Címkefelhő

2009.07.06. 09:12 lonicera

Sanyi Raptor

Címkék: laza videó sanyi

Így kell hülyét csinálni pár idióta celebből. Szerintem ez laza, aki meg a videót vágta, az is:) Vicces vagy Sanyi, remélem, tényleg celeb leszel, akkor majd lehet, hogy tv-t is fogok néha nézni! De Kiszel Tündit hagyd el kérlek..:P

Szólj hozzá!

2009.06.08. 11:24 lonicera

Szomorú

Címkék: szomorú nem laza

Ez milyen? Indexről szedtem, olvassátok:

 

Rendőrök fékezték meg a trappistáért őrjöngőket

| 2009. június 8., hétfő 09:22 |
 

Tömeghisztéria tört ki vasárnap este egy kaposvári áruházban a leértékelt trappista sajtért. Rendőröket kellett hívni az áruházlánc dorogi, tatabányai és kisbéri üzletéhez is.

A Penny Market áruházlánc vasárnapra hirdetett meg sajtvásárlási akciót, Nagyatádon, Kaposváron, Tatabányán, Kisbéren és Dorogon: este 7 és 8 óra között 550 forintos kilónkénti áron adták a trappista sajtot. A vidéki áruházakban több száz vevő tolongott, az akciós árut azonban hamar elkapkodták. Akik lemaradtak róla, hőzöngeni és tolakodni kezdtek. Az eladók nem tudták féken tartani a tömeget, ezért rendőröket hívtak. A kaposvári tolongásban egy idős nő elesett, őt egy férfi húzta ki a tömeg alól. Nagyatádon nem történt rendbontás..

A tömegben végül senki sem sérült meg, de csak több tucat rendőr tudta megfékezni a csalódott vásárlókat. A boltok azonnal bezártak, a sajtárusítást megszüntették.

A tömeg egy része még este nyolc után is a boltok előtt várakozott, sajtot azonban már nem kaptak. Kaposváron a rendőrök két személyt, egy 25 éves nőt és egy 73 éves férfit állítottak elő, mert ellenálltak a rendőri intézkedésnek. Ellenük szabálysértés miatt indítottak eljárást.

 

 

 

Ilyenkor kicsit szomorú vagyok. Van tippetek, hogy miért? Mert az 550 forintos trappistért vérremenő küzdelmet kell folytatni. Mert vannak emberek, akinek ez ennyit számít. Mert nem élnek valami jól. Mert az élet nem habostorta. Mert egymást tapossuk, ha csak 500 fotintot is meg tudunk spórolni ezzel. És ez szomorú. De ez van. Egyszer írtam a Big Mac akcióról, az ugyanez a kategória. Nem nagyon változnak a dolgok. Miért is változnának? Azért ne csüggedjünk, mert az biztos, hogy még lehetne lejjebb is csúszni, szóval most még egész jól vagyunk... 

1 komment

2009.06.02. 11:12 lonicera

Nincs vész, csak...

Hello! Bocs a kis műsorszünetért, de ez egy igen zsúfolt időszaka az életemnek. Van minden, mint a búcsúban, csak kapkodom a fejem, nehogy lemaradjak valamiről. Meg az is közre játszott ebben a kis "pauzában", hogy bizonyos bejegyzéseimet, melyeket már szépen megírtam, szerkesztettem, valamilyen okból kifolyólag nem tudta megjeleníteni ez a rohadék oldal... És ez kicsit kedvemet szegte, mert volt benne munka és hát hiába próbáltam, nem jött össze sehogy. Amint visszatér az életkedvem meg időm is lesz megint, megpróbálom újra. Addig is egy kis türelmet kérek, aki meg teheti, az élvezze a nyarat!

Szólj hozzá!

2009.05.22. 10:46 lonicera

Szemezgessünk

Szoktatok híreket olvasni, nézni, hallgatni? Veletek is sokszor előfordul, hogy valami állati nagy baromság ragadja meg a figyelmeteket? És olyan kérdések sora fut végig az agyatokon ilyen esetekben, hogy például "Ez ki a faszt érdekel, de tényleg?" vagy az, hogy "Most ez valóban fontos volt?". Velem minden egyes nap megtörténik, talán le kéne szoknom a hírekről... Hírfüggő lettem, de a silány anyagtól csak rosszul leszek, élvezni nem tudom. Nekem a tiszta cucc kell. A dealerem általában az Index, elég megbízható, de néha azért meghökkentő dolgokra is képes. Elég változatos menüvel szolgál minden nap, van olyan, ami ízlik, és van amitől hányok. Tehát szemezgessünk:

http://index.hu/bulvar/hirek/2009/05/21/rolls_royce-szal_bombazott_a_tescoba/

Ez az ember szerintem csak egy lelkes vásárló lehetett, semmi több. Nagyon igyekezett, hogy még odaérjen a zárás előtt. /bár nem hiszem, hogy a Teszkó ne lenne nyitva ott is 0-24-ben/ Azért mák, hogy nem halt meg senki, a papper jogsiját meg vonják be hátralévő éveire...  

Olykor a sport rovat is elég érdekes:

http://sportgeza.hu/futball/2009/05/21/nem_tetszett_a_macskanak_az_uefa-donto/

Jó, mondjuk ezen a meccsen lehet, hogy ez volt a legérdekesebb esemény, ha valami izmosabb összefoglalóra vágyik valaki, akkor a www.nst.blog.hu oldalt csekkolja. Most nem azért, de ez tényleg hír? Ok, cuki... Szívesen lettem volna inkább az egér helyében az Old Traffordon, amikor a MU 18. elsőségét szerezte meg. Az lazább:) Egyébként mióta szenzáció, hogy a futballpályán állatok tűnnek fel...?

Na menjünk tovább, érdekes című cikk:

http://index.hu/tech/uzlet/2009/05/21/mar_az_agyban_is_a_laptop_a_partner/

Annyit tennék hozzá, hogy legalább kiderült, vannak nálami is nagyobb kockák. Nekik fejlesztik a vagina alakú usb nyílást, hogy még jobban élvezhessék a munkát.

Ok, direkt szedtem össze ezeket a híreket, amúgy a legtöbb értékes információt nyújt /annak, akit érdekel/. Minden igényt ki kell elégíteni, szóval megértem, hogy ezek is kikerülnek a címlapra. És ezek még nem is voltak annyira cikik. Szóval gondoltam, én is "lehozok egy sztorit", aminek semmi értelme. És Te most értél a végére. Köszönöm a figyelmet:)

 

1 komment

2009.05.18. 09:56 lonicera

Más szemszög

Mindenki máshogy látja a dolgokat, a művészetet meg aztán főleg. Azt hiszem, ez a klipp is errre szeretne rávilágítani. Az ötlet, a zene és videó is 10/10 nálam, gondoltam, megosztom veletek is. Mert a Pókösztönöm azt súgta, tetszeni fog:)

Laza így csúszkálni a hátadon egy ilyen komoly intézményben? Naná:)

2 komment · 1 trackback

2009.05.11. 15:39 lonicera

F-f-f-f-FRÍSZTÁJLÓ

Címkék: zene laza kazah videó klipp

Diri-diri-dámm diri-diri-diri-dámm! Ez a szám fog egész nap a fejedben újra és újra zengeni, nem tudod majd befejezni a dúdolást sem a buszon, sem a kádban. Valaki írja meg, hogy milyen hangszer akar ez lenni, nekem koboznak tűnik vagy valami hasonlónak. Kazah csávó for president, f-f-f-f-Frísztájló! L-l-l-l-Laza:)

Erre kell bulizni, nem a Dévid Dzsetvára, akkora pumpálós nóta, hogy leszakad az arcod, mikor full hangerőn ordít a verdába a Frísztájló, wágen zí? Na, gyorsan letölteni, hallgatni egész nap!  

3 komment

2009.05.08. 13:01 lonicera

Jöjjön vissza, Cascót akarok kötni!

Készen van a K.O.-MET sorozat 3. része is, de valahogy nem akarja az igazságot a blogmotor... Nem tudom, mi a gond, de a posztnak csak bizonyos részét hajlandó megjeleníteni, ami roppant idegesítő, de sajnos nincs időm kijavítani a hibát. Meg amúgy se tudom, mi az... Addig viszont nézzétek meg ezt, elég érdekes:  

Nagyon szeretem ezeket a régi, magyar reklámokat. (Valamikor régen írtam is róluk pár bejegyzést. A címük Vissza a laza 80-as évekbe.)

Maga a megvalósítás (vágás, zene, kép) is üt, de a reklám "története" és forgatókönyve a leglazább:) Esküszöm, még a tv-t is bekapcsolnám, ha ilyenek mennének a műsorok közben, ezeken legalább lehet röhögni.  "Jöjjön vissza, Cascót akarok kötni!!!"

1 komment

2009.05.06. 09:19 lonicera

K.O.-MET 2. rész

 Egy posztot akartam erről írni, de sajnos valahogy nem engedte a rendszer, hogy egy bejegyzésbe pakoljam ezt a rengeteg színvonalas dalt... Biztos alacsonyan van az ingerküszöbe, de nekem nem, tehát folytassuk a további Comet fellépővel:

Mi a franc az az Idiotside? Arra ezt dobta ki magából az internet gyomra: 

 Most ehhez mit lehet hozzátenni? Nem sokat. Kellett még egy No Thanx, a piac igényli gondolom. Nem újdonság, hogy kizsákmányolják ezeket a szerencsétlen fiatal srácokat, lányokat, hogy aztán szépen eltűnjenek a feledés homályában... Nem őket hibáztatom, hanem azokat,akik ezt művelik velük, mindenféle szépen kiszámolt stratégia alapján. Akartok még példát arra, hogy kire nem fogunk emlékezni 3 év múlva, de azért az élete valószínűleg mellékvágányra fut majd a menedzserek meg producerek miatt?

2 komment

2009.05.05. 11:42 lonicera

K.O.-MET 1. rész

Reggel, még tompán, magam elé bámulva vitettem fel magam a mozgólépcsőn. Élveztem, ahogy a jeges huzat a pofámat simogatja... Ettől kicsit felélénkültem és elkezdtem fókuszálni, mivel tekintetem egy szép, színes plakátra vetődött. Sajnos a mozgólépcső kitartóan haladt a napos felszín felé, így nyakamat tekergetve próbáltam megállapítani, mit reklámozhatott a hirdetés. Szerencsére a hátralévő 20 méteren még vagy háromszor találkoztam vele, így sikerült rájönnöm, hogy amit látok, az a 2009-es VIVA Comet Díjátadó plakátja.   

Nehéz elmenni mellette anélkül, hogy észre ne vedd. Bár ez nem a plakát, arról nem találtam képet, csak illusztrációnak szántam ezt itt balra. Alapvetően az a különbség, hogy az említett hirdetésen szerepelnek a fellépők is, szépen sorban. 

És most jön az, hogy minek írok én erről. Nézegettem, kik is ezek a fellépők, jelöltek, de sajnos elég kevésről ugrott be azonnal, hogy mégis, kiről-miről van szó. Azt hiszem, eljárt felettem az idő, mert ezek a kódok, hogy pl. SP, Idotside, Barbee   már nem mondanak nekem semmit. Szar dolog az öregedés, na. Tudom, hogy nem az én korosztályom a célközönsége a VIVA-nak, de kíváncsi lettem, mit találok, ha Youtube-on rákeresek ezekre a fellépőkre. Ez lett az eredmény: 

4 komment

2009.05.04. 09:22 lonicera

All hail techno Viking

Címkék: zene video viking techno

Talán passzol az előző bejegyzéshez ez a mostani. Persze tudom én, hogy ez nem friss áru, de milyen blog lenne már ez, ha techno Viking nem szerepelne rajta? Ugye? Szóval tessék megnézni, kicsit lassan indul be a cselekmény, de érdemes megvárni:)

Én nem tudom, hogy ez most valami Budapest Parádé szerűségen készült-e, de nekem az ugrott be elsőre, mikor megnéztem. Amúgy meg mindegy, a lényeg, hogy erre a szép zenére masírozik a főhős, Techno Viking. Tényleg olyan, mintha egy viking lenne, bár még nem volt szerencsém egyhez sem, de valahogy így képzeltem el őket már kiskorom óta. Azért valljuk be, elég laza figura. Talán megrendezettnek tűnhet az egész, lehet, hogy így is van, de az is mindegy lenne, mert akkor meg jól eltalálták a dolgot. Én nem kötözködnék techno vikinggel, még lepumpálná az arcomat:)

3 komment