HTML

azAlaza

Laza emberek, laza helyzetek, laza szövegek VS "műmájerek" és "műkúlok" vagy mik. Egy helyre gyűjtve, nem csak lazáknak.

Friss topikok

  • CorN^: @Zsanett: Teeék felfedni benn a poént^^ am bizonyítékot!:/ (2009.07.03. 01:22) Segítség
  • bartech0525: www.youtube.com/watch?v=I-_LYSAvVzU itt az eredeti verzió, nagyon nagy klasszikus :) (2009.06.18. 16:44) F-f-f-f-FRÍSZTÁJLÓ
  • CorN^: Ez igen! Ez egyszerre szánalmas és elszomorító:/ Imádom a trapista sajtot=] (2009.06.12. 14:54) Szomorú
  • Rol33: kevés a komment, na majd én :D jöhet még ilyen post, nekem tetszett, grat 5letes. (2009.05.26. 00:10) Szemezgessünk
  • marcos777: a video az tényleg király zene meg nálam közepes (2009.05.20. 12:11) Más szemszög

Címkék

300 (1) aaf (1) bkv (1) csajok (1) dob (1) eb (1) eb2008 (1) emo (1) fesztivál (1) film (2) foci (3) fogalom (1) hacker (1) házi (1) hiphop (2) hír (1) hülye (7) játék (3) kazah (1) kép (1) klipp (2) kutatás (1) laza (27) marketing fogás (1) menő (2) mj (1) mottó (1) (4) nemlaza (16) nem laza (1) pako (1) pc (2) pop (2) poprock (1) ppp (1) raggae (1) rajzfilm (1) reklám (5) rémek (1) részeg (1) rockmetal (1) sanyi (1) segítség (1) sport (1) stat (1) szar (1) szinti (1) szomorú (1) szórakozás (1) techno (1) vicc (7) videó (3) video (6) videó klipp (1) viking (1) zene (11) zsír (1) zúzás (1) Címkefelhő

2008.05.13. 22:40 lonicera

Betiltva

Címkék: reklám vicc laza

           Ritkán nézek tv-t, de ha nézek, akkor meccset vagy a híreket. Már annyira silány műsorok készülnek, hogy egyszerűen nem tudok más módon védekezni az elme-pusztítás ellen, csak úgy, ha bojkottálom a legtöbb csatornát. Viszont a gagyi műsoroknál is van egy még rosszabb dolog, a gagyi reklámok. Nem lehet kikerülni őket, mindenhol ott vannak, ki kell lőni a tv-t, azt slussz-passz. Azokat a reklámokat viszont, amik ötletesek, viccesek vagy lazák, azokat meg betiltják. De én egy kis segítséggel ( Rol33 ) összeszedtem egy csokorra valót ilyenekből, tessék: 

          Nem tudom, mi a Vatikán jelenlegi álláspontja a fogamzásgátlással kapcsolatban, ha jól emlékszem, volt olyan időszak, amikor kifejezetten ellenezték ezt a dolgot. De akár tévedhetek is, javítson ki, aki okosabb. Azért valószínű, hogy ez a reklám nekik nem tetszene, ami az ő szempontjukból érthető. Feltételezem, hogy  azért nem a katolikus egyház tiltatta be a cuccot, mert az már DáVincsi kódos beütésre vallana, de megfordult a fejemben:)

         Én először elmosolyodtam rajta, aztán kicsit tovább gondoltam az egészet és arra jutottam, hogy a gyerek csak annak átok, aki felelőtlen, elővigyázatlan, nem használ gumit és később csak ilyen tapasztalatokat szerez szülőként, pl. vásárlás közben. Viszont a reklám ezt nem domborítja ki eléggé, inkább a gyerek "viszi el a balhét" , az akaratos, toporzékolós, üvöltős jelenettel. Pedig ha a faterja ekkora segg volt, mit várjunk a kölyökétől? A lényeg, hogy aki nem védekezik, az nem laza és itt erről van szó. Azért ütősebb, mint a Zinteligencs mosópor szarságok, nem?

         Ha már gyerek meg szülés, akkor itt van ez is: 

        Azért elég morbid, megértem, hogy mért tiltották be, a gyengébb lelkületű nézők biztos frászt kaptak volna tőle vagy talán kaptak is, viszont nekem tetszett, az üzenet egyértelmű és valahol jogos, bár nem hiszem, hogy X360-nal fogom a rövid életet még jobban megrövidíteni. Sex-szel inkább el tudnám képzelni, de azt meg aztán pláne nem rakták volna reklámba, maximum egy más profillal rendelkező adón, a késő esti órákban... Előtte azonban mindenképp levetíttettném az első videót, nehogy egy ördögi kör alakuljon ki: sex-gyerek - x360 - sex - gyerek - stb. Jééé, lehet, hogy már késő???

        Na, mivel itt a sex is szóba került, itt a legjobb sexy reklám: 

        Lehet, hogy bennem van a hiba, de nem értem, ezt minek tiltották be:S Szerintem nagyon laza, jó vicc van a végén, jó a zene, jó a csaj, az egész iszonyat profi. Több ilyen reklámot kéne csinálni. A hapsi elég kúl maradt, pedig nem lehetett könnyű "szegénynek". Kövezzetek meg, de nekem tényleg bejött.

Hát ennyit akartam csak, lehet jó reklámokat is kitalálni, kell hozzá némi fantázia és kész is van. Talán érdemes lenne ilyeneket készíteni, jobban rögzülnek és talán még a tv-t is többet néznék az emberek. Ez csak egy ötlet persze, ha megvalósulna, na az lenne a laza.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azalaza.blog.hu/api/trackback/id/tr33467249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Freehand 2008.05.14. 08:52:21

Az utolsó kettő nagyon üt, köszi :)

FreeHand
www.reflex.blog.hu

Rol33 2008.05.14. 14:52:00

Hát igen, én sem nézek tv-t egy ideje. Amint mondtad, a jó reklámokat betitltják, sajna ez van. Ezektől a mosópor reklámoktól röhög az ember, olyan szánalmas, szinte orgazmusa van egy koszos-tiszta ruha láttán. Nagyon sok agyszívó reklám van és ha ehhez hozzájön a győzike, balázs, mónika... Máris milyen színvonalas adás... Ezeken sírni kellene, de már annyira szánalmas, hogy muszáj nevetni. Ha kell valami én netről nézem meg, max időjárás jelentés meg híradó amit nézek, többi mind selejt (bár ha igazán akar informálódni az ember, vagy 5 csatornán kell híradót néznie).
(UI: kösz, hogy megemlítesz :D)
süti beállítások módosítása